de business
games

De meest laagdrempelige zakelijke competitie van Nederland. Bewegen zonder zweten is ons motto dus het is ook nog eens erg toegankelijk. Een jaar lang doe je als bedrijf mee aan de competitie en stimuleer jij als werkgever hierdoor een actieve en inspirerende werkomgeving voor jouw medewerkers.

Wij komen 4x per jaar langs met in totaal 12 games, uiteraard kunnen jullie ook een ronde komen spelen bij ons in Amersfoort. Deze games zijn te spelen door jouw medewerkers en hiermee verdienen ze samen punten voor het bedrijf. Deze punten worden vertaalt naar het klassement. Het klassement is live te volgen op de website en zo zie je direct na afloop van elke game op welke plek jullie met het bedrijf staan. Aan het eind van het jaar sluiten wij het geheel feestelijk af met een prijsuitreiking en een lekkere borrel.

Je profileert jezelf als waardevolle werkgever

Door deel te nemen aan de Business Games laat je als werkgever zien dat je daadwerkelijk geeft om het werkgeluk en het welbevinden van jouw medewerkers. Het plezier wat de games met zich meebrengen en het werkgeluk wat hierdoor wordt ervaren creëren krachtige team prestaties. Daarnaast stimuleer je, heel laagdrempelig, dat je medewerkers daadwerkelijk in beweging komen en bewegen is één van de gezondste dingen die je kunt stimuleren als werkgever. In een tijd waarin medewerkers vaak niet meer in rijen voor de deur staan en je graag je bestaande personeel wilt behouden zul je innovatief moeten zijn en zorg dragen voor een actief werkklimaat. Hier helpen wij je graag bij.

Werken aan teambuilding

De diverse games stimuleren creativiteit, saamhorigheid en het zijn van een team. Samen zorgen jullie immers voor mooie resultaten. De 12 games vaste games zijn elk kwartaal uit te breiden met te gekke teambuildingsactiviteiten waardoor je voorzien bent van een teamuitje waarbij plezier en ontspanning voorop staat. Deze activiteiten zijn te organiseren bij jullie op locatie maar jullie kunnen ook de games combineren met een bezoek aan onze Playground in Amersfoort. Zo maken jullie er echt een actief team uitje van. Zo ontzorgen wij jou als werkgever en heb je de kalender in één keer gevuld met een divers en stimuleren aanbod.

Maatschappelijke betrokkenheid

Als je deelneemt aan de Business Games gaat er direct €450 van het inschrijfgeld naar een fonds. Dit fonds stimuleert beweging bij de jongste generatie. Zo draag jij als waardevolle werkgever bij aan een positief en gezond beweeg klimaat. Je kan als werkgever zelf een keuze maken uit een dynamische schooldag, een actieve sportdag of een toffe workshop en uiteraard mag je zelf een school uitkiezen. Jij kiest, wij doen de rest.

WAT ZEGGEN ONZE DEELNEMERS?

‘Elke dag proberen we werken bij Facility, op een toffe manier, als een sportwedstrijd te zien. Samen willen we elke wedstrijd winnen. Met een ‘topsport’ kantoor, tennis kamer, motorrace kamer én elke dinsdag trainen bij the Driven Club, kunnen we zeggen dat we sport en vitaliteit hoog in het vaandel hebben staan. We hebben dan ook niet lang na hoeven te denken om ons in te schrijven voor de business games en hoe tof dat we het nu kunnen opnemen tegen andere organisaties.’
error: